Различни по големина контейнери за строителни отпадъци под наем

Ако правите ремонт вкъщи или в офиса, със сигурност ще имате много излишни материали за изхвърляне.

Не е задължително ремонтът да е масивен, за да има отпадъци. Ако планирате леки козметични дейности, няма да имате толкова много работа след това. Но при къртене или сменяне на фаянсови плочки, ламинат, паркет и т.н. то ще се наложи да наемете контейнер за строителни отпадъци, ако самите вие не разполагате с такъв.

Контейнер за строителни отпадъци под наем

Дори и да притежавате контейнер пак ще трябва да се свържете с фирма, която да го извози до специализирано сметище за не-битови отпадъци.

Фирма Зашеви Транс ООД може да ви предложи всичко това на ниски цени. Те са изключителни професионалисти, които действат бързо и не губят времето на клиентите си. Те предлагат контейнери за строителни отпадъци под наем, къртачни услуги с модерни машини, товарни и разтоварни дейности, доставяне на строителни и инертни материали до конкретен адрес, почистване след ремонта и извозване на контейнерите със самосвал.

Всички услуги може да видите подробно описани на техния уеб сайт Zashevi-trans.com на страницата Услуги.

Ако имате нужда от мнение на квалифициран служител от фирмата, може да позвъните на телефонен номер 0898 450 631 или 0897 961 162. Там може да получите безплатна консултация за всичко, което не ви е ясно в тази област.

Доверете на техния професионализъм, за да си осигурите спокойствие след ремонта и да се наслаждавате на реновирания си дом. В цените са включени както доставката, така и извозването на всички контейнери и такса смет.

Различни по големина контейнери за строителни отпадъци под наем