Професионалният велоергометър пред елипсоида

Професионалният велоергометър пред елипсоида – именно елипсоида е водещата в кардио оборудването за изгаряне на мазнини. При средно темпо, трениращият ще успее да махне от себе си около 700 kcal на час. Дори при най-ниското ниво на съпротивление, натоварванията увеличават метаболизма и укрепват сърдечно-съдовата система. Този трениращ уред е подходящ за всички членове на семейството, тъй като осигурява много режими за потребители с различни нива на физическа годност.

Лекарите препоръчват това да е елипсоид през късните периоди на възстановяване, тъй като тренировките помагат за бързото загряване на мускулите и връзките. Потребителите отбелязват, че това не е толкова скучно, колкото педалирането или тичането по бягаща писта.

Професионалният велоергометър пред недостатъците на елипсоида

Сред очевидните недостатъци на елипсоида са:

  • Високата цена – по-висока, отколкото за велосипеди за упражнения.
  • Необходимостта от постоянна грижа – смазване на части, които иначе започват да скърцат.
  • Невъзможността небрежно да гледате видеоклипове или да четете по време на часовете поради фокусиране върху движенията.
  • Защо елипсоидите все още са по-добри от упражненията?

В сравнение с професионалния велоергометър, елипсоида:

  • се различава гладкост, мекота;
  • работи по-тихо;
  • включва всички мускулни групи;
  • не влияе негативно на глезенните и коленните стави, поради което е подходящ за потребители на различна възраст;
  • тренира сърдечния мускул по-ефективно.

Ако искате да подобрите цялостното здраве на тялото, искате да отслабнете и да повишите тонуса на всички мускулни групи, вашият избор е orbitrek! Изберете най-добрия тренажор за упражнения за себе си, ако нямате проблеми със ставите на коляното и глезена, а целта Ви е да тренирате мускулите на краката, задните части и корема. Освен това, ако бюджетът е ограничен, закупуването на велоергометър ще бъде отлично решение, вместо напълно да изоставите тренировките си.

По принцип и двата уреда са оптимално подходящи за общо възстановяване, спомагат за изгарянето на калории и тренират сърдечно-съдовата система. Съсредоточете се върху собствените си предпочитания, разпределен бюджет – и се насладете на пазаруването!

Професионалният велоергометър пред елипсоида