Проблеми с ерекцията и потентността

Какво съдържа Вигор 300

СЪДЪРЖАНИЕ Вигор 300?

Женшен (Radix Ginseng)

Коренът от азиатски женшен играе важна роля в традиционната китайска медицина в продължение на 5000 години. Укрепва имунната система, повишава сексуалното удоволствие, увеличава умствената активност, поддържа кръвообращението и укрепва жизнената сила. Изследвания, проведени в Америка, показват, че женшенът увеличава производството на сперматозоиди и тестостерон при мъжете. Засилва сексуалното желание при жените.

Женшенът вече се използва в световен мащаб като хранителна добавка. Това е общо преживяване, което подобрява умствената и физическата активност. Китайците казват, че женшенът лекува импотентност, кръвно налягане, анемия, артрит, храносмилателни проблеми, безсъние, умора, лоша циркулация и хипогликемия (ниски нива на кръвната захар). Ендокринната стимулация помага за усвояването на витамини и минерали.

Radix Rehmanniae Praeparata

Помага за съживяване на тялото ви и укрепва имунната система. Подобрява физическото и умственото представяне. Бавният процес на стареене е стрес. Подобрява паметта, репродуктивния капацитет и намалява преждевременната еякулация при мъжете. Помагат за регулиране на менструацията при жените.

Fructus Lycia

Известен е в цяла Азия като усилвател на сексуалната похот и разпространен сред любителите на здравословното хранене. Той е мощен антиоксидант, богат на витамини и минерали, но характерното, което е известно като чудодейна храна за мъжете, е способността му да повишава нивата на тестостерон при мъжете.

Как се приема:

Ако вече имате осезаеми проблеми с ерекцията и потентността и смятате, че имате ниска сексуална активност и издръжливост, пробвайте Вигор 300. Това означава да приемате по една таблетка на всеки 2-3 дни редовно. Абсорбцията на специални съставки е бавна, като чрез нея се постига дълготраен ефект.

Ако имате проблеми с ерекцията и потентността, но искате партньорът ви да бъде доволен и да осигури незабравими моменти, едно хапче, когато е необходимо (10-30 преди полов акт)

Вигор 300 хапчета, използвани като лек, решават проблеми с потентността, намаляват времето между сексуалните действия. Това е чудесна помощ в борбата със стреса и изтощението на нервната система, като придава и по-голям имунитет както психически, така и физически.

Вигор 300 хапчета не стимулира сексуалното желание при жените, но спомага за подобряване на физическата и психическа сила у тях.

Забележка:

Този продукт не е предназначен за диагностика, лечение, излекуване или предотвратяване на болести.

Дръжте далеч от деца.

Не е за лица под 18 години.

Прочетете внимателно листовката!

Не превишавайте препоръчителната дневна доза!

Предозирането е възможно само ако надвишите препоръчаната доза (1-3 таблетки за 24 часа).

Съхранение: защитено от пряка светлина и топлина.

Проблеми с ерекцията и потентността