Надеждна система за почистване на септични ями

Полезна информация за съвременните септични ями

Съвременната септична яма за лятна резиденция

Съвременната септична яма за лятна резиденция е специална система за висококачествено пречистване на водата, която се състои от процедури за събиране и утаяване на отпадъчни води. Септичните ями за крайградско третиране са комплекс от пластмасови контейнери, монтирани под земята на лятна вила (докато разстоянието до точките за приемане на вода не трябва да бъде по-малко от документираното) за пречистване и абсорбиране на органични вещества и вредни фосфорни съединения, съдържащи се в канализационните води. Високотехнологичните пречиствателни съоръжения позволяват да се организира удобна и екологична селска тоалетна с отлични резултати от пречистването на отпадъчни води. С такъв комплекс за пречистване на водата, автономната канализационна система ще отговаря напълно на съвременните световни изисквания в областта на опазването на околната среда. Поради което днес различни септични ями са една от най-търсените опции за крайградски дренажни устройства, използвани у нас.

Надеждна система за почистване на септични ями

Надеждна система за почистване на септични ями. Търсенето на септични ями на руския пазар се обяснява с бързото му изплащане. Цената на септична яма е напълно оправдана от бъдещия комфорт на собствениците и безопасността на околната среда. С помощта на надеждна септична яма всички помещения на къщата се обслужват оттам, където могат да текат отпадъчни води. Това е тоалетна за лятна резиденция, баня (ако има такава) и кухня. Отпадъчните води, постъпващи в септичната яма, се почистват качествено от вещества, вредни за околната среда и човешкото здраве и се изхвърлят в безопасно състояние.

След като сте инсталирали такъв модерен комплекс за пречистване на вода във вашия крайградски район, ще забравите за неприятната миризма на помийна яма и необходимостта от често изпомпване на отпадъците от сухия килер – септичната яма редовно ще изпълнява своята функция, без да ви създава неудобства. Работата на правилно инсталирана септична яма е напълно автоматична и не изисква човешка намеса за дълго време. Само след няколко години работа се налага почистване (изпомпване на утаените вещества) от септичната яма.

Нашата фирма, ВИК.net е с дългогодишен опит във ВиК услугите и по-конкретно отпушване на канали, почистване на септични ями. За контакт с нас, телефон: 0878 777 807.

Надеждна система за почистване на септични ями