Колко са скъпи лимузините под наем? Изобщо не са!

Наскоро предстои най-вълнуващия празник за всички завършващи гимназия, а именно абитуриентския бал. Както всички знаем, това е моментът, в който родителите дават всичко от себе си, техния син или дъщеря да се почувстват като в приказка.

Приготовленията започват от рано

Наред с всичко, върви и начинът, по който ще се появят на празничната нощ, а именно автомобилът. Доста от абитуриентите избират да наемат лимузини под наем, което е може би най-ефектния и най-добър вариант. Ако не сте напълно запознати какви са цените за лимузини под наем за една нощ или ден, продължете да четете надолу и ще се изненадате.

Една от най-доказали се фирми е RingSpot.bg. Те разполагат с най-атрактивния автопарк в България и предлагат на своите клиенти автомобили на най-известните марки на ниски цени. Можете да разгледате всичките лимузини като посетите уебсайта им RingSpot.bg. Там ще видите и какви са цените им, те започват от 140лв на ден. Да, точно така. А капацитетът на лимузините е от 8 до 17 души, което означава, че ако се съберете с вашите приятели, цялото удоволствие няма да ви струва никак скъпо!

Помислете за този вариант, защото с лимузини на ниски цени от RingSpot.bg имате шансът да изживеете уникално своята вълнуваща приказка. Можете да си изберете модел като отидете на място в автопарка им на адрес: гр. София,ул. „Самоковско шосе“ 147. Разбира се, след предварително направена уговорка с екипа. Можете да се свържете с тях на тел.: 0 885 710 760, като можете да го направите и чрез Viber / WhatsApp, както и на имейл адрес: info@ringspot.bg. Ако нямате възможност да дойдете да разгледате автомобилите на живо, имате достатъчен снимков материал, качен в техния сайт. От него можете да придобиете пълната представа за тези луксозни лимузини!

Доверете се на RingSpot.bg и бъдете звездите на абитуриентската нощ!

Колко са скъпи лимузините под наем? Изобщо не са!